fbpx

Pret implant dentar Brasov

De la îngrijirea aspectului danturii tale, până la tratarea bolilor gingivale sau inserarea implanturilor de cea mai înaltă calitate, Implantum Dent execută servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Aparatura de ultimă generație și mâinile profesioniștilor vor avea grijă ca zâmbetul tău să fie în cea mai bună formă a sa.

Pret implant dentar Brasov

Pret implant dentar Brasov

Implanturile sunt cea mai sigură și durabilă soluție pentru ca zâmbetul tău să fie complet și strălucitor! În lipsa dinților, masticația sau vorbirea poate reprezenta un real efort. Tocmai de aceea, medicul Sergiu Silion recomandă implanturile dentare, o soluție modernă, avantajoasă și benefică oricui!

Pret implant dentar Brasov

Cosmetica dentară

Un zâmbet puternic este și un zâmbet frumos! De la detartraj până la albirea dinților, cosmetica dentară se ocupă de defectele dinților tăi, pentru ca zâmbetul tău să fie armonios și strălucitor.

Pret implant dentar Brasov

Endodonție

Se ocupă cu tratarea părții interioare a dintelui, mai exact a canalelor radiculare. Durerile greu de suportat și disconfortul din procesul masticator sunt primele semne că dinții tăi au nevoie de un consult amănunțit. Soluția cea mai des întâlnită și abordată este extragerea nervului, pentru ca dintele tău să funcționeze perfect normal fără dureri.

Pret implant dentar Brasov

Pedodonție

Medicul pedodont poate fi cel mai bun prieten al micuțului tău. De la o vârstă fragedă, copilul tău poate cunoaște importanța igienei orale și cum dinții sunt importanți pentru ca el să crească voinic! Specialiștii în tomatologia pediatrică se vor ocupa de nevoile celui mic de la bun început! 

Pret implant dentar Brasov

Odontologie

Odontologia vine să trateze partea de suprafață a dintelui afectată de placa bacteriană. Depunerea plăcii bacteriene duce la dezvoltarea bolii infecțioase care poate duce, dacă nu este tratată corespunzător, la pierderea dinților.

a dental doctor wearing blue gloves and a mask hol LB4UE5E scaled

Parodontologie

Sângerările gingivale, mobilitatea dinților sau afecțiunile la nivelul gingiei sunt câteva semne că ai putea suferi de parodontoză. Parodontologia este ramură a medicinei dentare care studiază atent oasele maxilare, esențiale în menținerea sănătății dinților.

panoramic x ray KP84R5J scaled

Radiologie

Aparatura de ultimă generație permite pacienților să cunoască curiozități ale danturii care nu se pot observa cu ochiul liber! Află despre rădăcinile dinților și dacă reprezintă ele un pericol pentru dentiția ta.

orthodontist checking girls dental braces 3VKJEWX scaled

Ortodonție

Ortodonția presupune tratarea așezării necorespunzătoare și inconfortabilă a dinților. Aparatul dentar este un real ajutor atunci când dinții tăi nu sunt aliniați corespunzător! Pe lângă aspectul îngrijit, rezultat la purtării aparatului dentar fix sau mobil, îți va fi ușor să vorbești, să mănânci sau chiar să cureți dantura. 

dental prosthesis on white background KQMRQT9 scaled

Protetica dentară

Nu te poți lipsi de dinți: importanți pentru activitățile zilnice. În urma pierderii lor, protetica dentară propune proteze dentare speciale pentru dantra ta, adaptate nevoilor și lipsurilor tale.