fbpx

clinica stomatologica brasov

Cauti clinica stomatologica Brasov? Implantum Dent este locul în care toate afecțiunile dentare și insecuritățile de ordin estetic vor dispărea. Echipa noastră se va ocupa serios pentru a îndeplini fiecare dorință a ta și de a ajunge la obiectivele setate de la începutul consultației.

Peste 20 de ani de experiență în stomatologie

Dr. Sergiu Silion este medic specialist cu 20 de ani experiență în stomatologie. Dorința lui a fost dintotdeauna a ajuta oamenii să-și definească un zâmbet în primul rând sănătos și mai apoi frumos. Tocmai de aceea, a călătorit în foarte multe țări pentru a-și perfecționa tehnica de lucru și de a descoperi toate misterele stomatologiei.

Clinica stomatologica Brasov

A obținut multe diplome și certificate recunoscute la nivel internațional. Printre ele se numără cele dobândite la întâlniri precum „Theoretical and Practical Aspects of Advanced Implatology and Prostodhontics” (Israel 2013) sau „SKY Fast & Fixed by Bredent Medical” (Germania 2012). Însă, nu s-a oprit numai aici. Implantum Dent a luat naștere din dorința medicului Silion de a transforma imposibilul în realitate. Lipsa dinților este în sfârșit confruntată și rezolvată prin utilizarea celor mai moderne alternative.

50+

Certificări internaționale

20+

Ani de experiență

clinica stomatologica brasov

De ce să ne alegi pe noi?

Clinica stomatologica Brasov

Dotările excelente ale cabinetului

Am creat un adevărat sanctuar de liniște și relaxare. Gata cu frica de stomatolog. Toată atmosfera este creată în așa fel încât să ajute fiecare pacient să se simtă foarte bine.

Expertiză de neegalat

Suntem atenți la fiecare detaliu și analizăm cu grijă fiecare opțiune în parte. Numai așa le putem oferi pacienților noștri siguranța că totul se va desfășura conform așteptărilor.

Personal calificat și cu experiență

La Implantum Dent se zâmbește mult, dar se muncește de două ori mai mult. Fiecare angajat deține studii și experiență în domeniu și își dorește cu orice preț să ofere rezultate și experiențe profesionale.